Steelpark

Steelpark on erikoistunut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin korkealuokkaisiin julkisivurakenteisiin, sisustuselementteihin sekä teollisuudelle toimitettaviin laitteisiin ja koneisiin.

Steelpark-tuotteita ovat mm. teräsportaat ja -kaiteet, hissien sisäänkäynnit, asennusvalmiit teräskalusteet, risteilijöiden kylpyhuone-, wc- ja hyttimoduulit - teräs eri muodoissa sisustuselementtinä. Steelpark-tuote on myös laite, kone, osa- tai järjestelmätoimitus, kun teollisuus saneeraa ja ajanmukaistaa omaa tuotantokoneistoaan.

Steelpark-toimintamalli toteuttaa suunnittelijan visiot ja tilaajan vaatimukset. Steelparkissa jokainen tuote kootaan ja rakennetaan tarkasti suunnittelijoiden vaatimukset, rakentamismääräykset ja kohteen tekniset vaatimukset huomioiden.

Steelpark Oy

  • aloittanut toiminnan tilauskonepajana 1991
  • toimii tällä hetkellä maa-, laivanrakennus-, prosessi- ja metalliteollisuuden osa- ja järjestelmätoimittajana
  • tuotanto- ja suunnittelutilat sijaitsevat Raumalla
  • ASIAKKAITAMME JA YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME ovat rakennusteollisuuden, laivanrakennusteollisuuden ja prosessiteollisuuden merkittävimmät toimijat mm. YIT-Rakennus Oy, Peab Oy, SRV Rakennus Oy, NCC Finland Oy, STX Finland Oy, UPM Kymmene Oyj.

Website by 506 ikkunaa

© Steelpark 2011